Neergeschoten man blijkt bewoner Van Heuven Goedhartstraat Schiedam

Date:

Share post:

Schiedam – De man die dinsdagavond om het leven kwam na een schietpartij blijkt de bewoner van het pand. Dit blijkt uit onderzoek van de politie. Het slachtoffer werd neergeschoten in zijn woning aan de Van Heuven Goedhartstraat.

Meerdere hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team, kwamen met spoed ter plaatse. Echter overleed de man ter plekke aan zijn verwondingen. Agenten hielden direct na de schietpartij een zoektocht naar een mogelijke dader, deze werd niet gevonden. De politie is bezig met een onderzoek naar de verdachte(n).

- Advertisement -

Foto’s : Tolhuisen Foto & Video zie meer Tolhuisenfotografie.nl

IMG-20140211-WA0027 IMG-20140211-WA0029

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd