Aanhouding voor mislukte ramkraak op geldautomaat Peppelweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Deze week heeft de politie een 35-jarige man aangehouden op verdenking van een poging tot plofkraak op de Peppelweg. In de nacht van maandag op dinsdag 6 augustus 2013 werd met behulp van een shovel geprobeerd werd om een geldautomaat te kraken van de ABN-Ambro bank.  Tevens werd bij de geldautomaat diverse gasflessen gevonden.

De politie stelde samen met de recherche een onderzoek in wat deze week leidde tot de aanhouding van de 35-jarige man. Hij zat op dat moment in voorlopige hechtenis voor een ander strafbaar feit. Woensdag is hij voorgeleid aan de rechter-commissaris, die heeft hem voor 14 dagen in bewaring gesteld.

- Advertisement -

Bij de mislukte ramkraak waren mogelijk twee personen betrokken. Het onderzoek naar de tweede verdachte is nog in gang.

06-08-13-peppelweg-plofkraak-0406-08-13-peppelweg-plofkraak-03

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd