Trailer van vrachtwagen schiet los van trekker A12 Zevenhuizen

Date:

Deel bericht:

Zevenhuizen – Een vrachtwagen is vanmorgen zijn trailer verloren op de A12 nabij de oprit Zevenhuizen. De chauffeur was onderweg met een bijzonder lading waarna de trailer door een nog onbekende oorzaak losschoot van de trekker. Volgens getuigen was er een enorme vonkenregen te zien. Gelukkig schoot de trailer rechts de vangrail wat wel voor veel schade zorgde. Erger had het geweest als de trailer de tegengestelde richting in was geschoten. De trailer vervoerde een kleine container, twee metalen bakken met spullen en als grootste een onderdeel voor een tunnel.

- Advertisement -

Een bergingsbedrijf kwam met meerdere kranen ter plaatse om de trailer te bergen. Rond tien uur begonnen de werkzaamheden en omstreeks 12 uur kon de weg weer worden vrijgegeven. Wel moesten de vangrail en het wegdek van de vluchtstrook worden gerepareerd. Hoe de trailer los kon schieten wordt nog onderzocht. Er vielen geen gewonden bij het incident.

Foto’s : Marco van Bemmel

A12 ZHN (5) [112HM] A12 ZHN (6) [112HM] A12 ZHN (21) [112HM] A12 ZHN (51) [112HM] A12 ZHN (57) [112HM] A12 ZHN (64) [112HM] A12 ZHN (88) [112HM] A12 ZHN (91) [112HM] A12 ZHN (92) [112HM] A12 ZHN (95) [112HM]

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Automobilist raakt met auto deels in de sloot N219 Zuidplasweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Zondagochtend 19 november rond 8.40 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist kwam met zijn...

Brandweer rukt uit voor “duiker in nood” maar blijkt oefening Zevenhuizerplas Zevenhuizen

Zevenhuizen - De brandweer is zondagmorgen uitgerukt voor een mogelijke drenkeling in de Zevenhuizerplas nabij de Strandweg in...

Schennispleger op heterdaad aangehouden door handhavers Zevenhuizerplas in Zevenhuizen

Zevenhuizen - Surveillerenden handhavers hebben woensdag een man staande gehouden die zich nabij de Zevenhuizerplas met het uitzicht...

Wielrenner gezocht die vrouw heeft aangerand

Zevenhuizen - De politie is op zoek naar een 40/50-jarige man welke maandagmiddag op de Rottekade in Zevenhuizen...