37-jarige aangehouden voor dodelijke schietpartij Van Heuven Goedhartstraat Schiedam

Date:

Deel bericht:

Schiedam – De politie heeft woensdagavond 12 februari een 37-jarige Schiedammer aangehouden die ervan wordt verdacht op dinsdag in de Van Heuven Goedhartstraat in Schiedam een 26-jarige man te hebben doodgeschoten. De man wordt binnenkort voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Het slachtoffer werd op dinsdagavond 11 februari in of bij zijn woning neergeschoten en overleed kort daarna aan zijn verwondingen. In de loop van 12 februari startte de politie van de eenheid Rotterdam een Team Grootschalige Opsporing van 20 rechercheurs. Er is buurtonderzoek gedaan, getuigen zijn gehoord en in en bij de woning van het slachtoffer is door de Forensische Opsporing naar sporen gezocht. Ook zijn rechercheurs op zoek gegaan naar eventuele camerabeelden uit de omgeving. Op het lichaam van het slachtoffer is op 12 februari sectie verricht, de uitslag daarvan is nog niet bekend.
De snelle aanhouding betekent niet dat de politie klaar is met het onderzoek. Het onderzoeksteam wil nog steeds in kaart brengen wat er op 11 februari op en rond de Van Heuven Goedhartstraat precies is gebeurd en wat het motief voor het schietincident is geweest. De informatie van getuigen is daarbij zeer welkom.

- Advertisement -

Getuigen gezocht
Wie op 11 februari getuige is geweest van het schietincident wordt gevraagd met de politie te bellen. Dat geldt ook voor mensen die op deze dinsdagavond op, vóór of na 21.15 uur iets gezien hebben dat de politie helpt in het onderzoek.
Men kan bellen naar 0900-8844 en vragen naar het TGO Heuven van de politie in Rotterdam. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000. Wie liever met iemand van het Team Criminele Inlichtingen

Bron : Politie Rotterdam-Rijnmond

Foto’s : Dylan Tolhuisen

IMG-20140211-WA0027-640x426 IMG-20140211-WA0029-640x426

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Kelderbox vol met matrassen vliegt in brand Mackaystraat Schiedam

Schiedam - Op de Mackaystraat in Schiedam is zaterdagavond brand uitgebroken in de kelder van een portiekwoning. Bij aankomst...

Verwarde man gooit molotovcocktails naar buiten, politiehond raakt gewond Huysmansstraat Schiedam (video)

Schiedam - De hulpdiensten zijn woensdagavond urenlang zoet geweest met een verwarde man in een woning aan de...

Verdachte aangehouden na melding van schietpartij Daltonstraat Schiedam

Schiedam - Zondagavond 7 april omstreeks 21:10 is er een melding gemaakt van een schietpartij aan de Daltonstraat...

Moeder en twee kinderen gewond na harde botsing tegen betonpijler van viaduct Hargalaan Schiedam

Schiedam - Een moeder en haar twee kinderen zijn zondagmiddag rond 13.00 uur gewond geraakt door een éénzijdig...