Politie lost schot bij aanhouding Witte de Withstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft donderdagochtend op een auto geschoten bij een aanhouding in de Witte de Withstraat in het centrum van Rotterdam. Politieagenten wilden de man controleren nadat hij en twee andere mannen uit een horecagelegenheid waren gekomen. Toen de agenten de man wilden controleren ging de man er vandoor.

De man stopte plotseling, reed naar achteren en ramde een politievoertuig. Daarop loste een agent een schot op de auto en raakte het achterlicht. Een politieagent op de fiets gooide zijn vervoersmiddel voor de auto waarom de man kon worden aangehouden. Het is niet bekend of de twee inzittenden eveneens zijn aangehouden. Tot zover bekend raakte er niemand gewond. Trams rijden een omleidingsroute omdat de Eendrachtsweg door het incident eveneens is afgesloten.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd