Grote brand in autogaragebedrijf Gotzenhainsingel Bleiswijk [VIDEO]

Date:

Deel bericht:

Bleiswijk – De brandweer werd zaterdagavond omstreeks tien voor zeven gealarmeerd voor een brand in een loods aan de Gotzenhainsingel in Bleiswijk. Twee fotografen die onderweg naar Zoetermeer waren ontdekten de inmiddels flink ontwikkelde brand en belden de hulpdiensten. In afwachting daarvan werden de bewoners van een naastgelegen Woonwagen veilig gesteld. De bewoners van deze wagen waren ook de eigenaar van het garagebedrijf. De man denkt dat een vergeten frituurpan mogelijk de oorzaak is van de brand.

De brand ging gepaard met een felle rookontwikkeling. Omdat er nabij de loods een 1800L dieseltank aanwezig was, en in de loods een grote partij autobanden aanwezig waren werd er direct opgeschaald naar Grote Brand. De brandweer heeft de uitslaande brand gecontroleerd laten uitbranden. Omstreeks kwart voor negen kon het sein brand meester worden gegeven. De brandweer kreeg ondersteuning van onder meer de korpsen uit Rotterdam, Zoetermeer, en Schiedam. Het ambulancepersoneel heeft twee personen behandeld met klachten van rookinhalatie. Team Brandonderzoek zal samen met de politie een onderzoek doen naar de exacte oorzaak van de brand. De loods en de inhoud daarvan moet als verloren worden beschouwd.

- Advertisement -

Foto’s : Joëy Heijstek, Wendy van Viegen, Jeffrey Jacobs & Wilbert Tinel

VIDEO : WENDY VAN VIEGEN

VIDEO : @Haageneesch Twitter

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Zwaargewonde en auto te water na ongeluk, bestuurder probeert te vluchten | Nieuwe Hoefweg Bleiswijk

Bleiswijk - Een automobilist is afgelopen bij een ongeluk op de Nieuwe Hoefweg in Bleiswijk met zijn auto...

Dode na ongeluk tussen motor en vrachtwagen N209 Overbuurtseweg Bleiswijk

Bleiswijk - Op de N209 bij Bleiswijk is bij een aanrijding tussen een motor en een vrachtwagen is...

Automobilist zwaargewond na crash tegen pijlwagen A12 Bleiswijk

Bleiswijk - Een automobilist is dinsdagavond zwaargewond geraakt nadat hij op de A12 tegen een pijlwagen is gereden....

Bestelbus in brand Trompstraat Bleiswijk

Bleiswijk - Bewoners van de Karel Doormanlaan in Bleiswijk hebben zaterdagavond de brandweer gebeld vanwege een brandende bestelwagen...