Grote brand in bloembollenbedrijf veroorzaakt miljoenenschade Aalten

Date:

Share post:

Aalten – Bij een bloembollenbedrijf aan de Varsseveldsestraatweg is vrijdagavond een grote brand uitgebroken. Door nog onbekende oorzaak ontstond er een grote brand in de loods van 25 bij 50 meter. Omliggende panden liepen door de brand geen schade op, wel ging de loods met daarin 1500 kuub aan bloembollen en andere materialen in vlammen op.
Zaterdagmiddag is de brandweer nog steeds aan het nablussen nadat de brand om 20:30 uitbrak. Wat de oorzaak van de brand is zal nader worden onderzocht. Bij de brand zijn geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen, wel adviseert de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland om ramen en deuren gesloten te houden.

Twitterfoto : 

- Advertisement -

https://twitter.com/JobLigterink/status/434433583613493250/photo/1

- Advertisement -

Gerelateerd