Grote brand verwoest kringloopwinkel Verfmolenstraat Almere

Date:

Share post:

Almere – Een kringloopwinkel die gevestigd zit aan de Verfmolenstraat is zaterdagmiddag in vlammen opgegaan nadat er door nog onbekende oorzaak een grote brand uitbrak. Vanwege de grootte van de brand werd er opgeschaald naar het sein “grote brand”. Door de brand komt er veel rook vrij die in de wijde omtrek te zien is.

De brand heeft de gehele kringloopwinkel verwoest, deze valt niet meer te redden en zal gecontroleerd worden uitgebrand. Zover bekend zijn er bij de brand geen gewonden gevallen, ook kwamen er geen gevaarlijke stoffen vrij. De brandweer adviseert omwonenden de ramen en deuren gesloten te houden.

- Advertisement -

Twitterfoto : 

Twitterfoto : @Handige_Harry
Twitterfoto : @Handige_Harry
- Advertisement -

Gerelateerd