Man loopt urenlang zwaargewond over straat na schietpartij Pretoriusstraat Amsterdam

Date:

Share post:

Amsterdam – Bij een grote vechtpartij tussen tien á vijftien mannen is vrijdagavond geschoten. De politie werd gealarmeerd voor de vechtpartij in de Pretoriusstraat, ter plaatse bleken twee mannen schotwonden te hebben opgelopen.
In een supermarkt ontstond de vechtpartij omstreeks 20:30, beveiligers van de winkel werkten de groep naar buiten, daar werden vervolgens meerdere schoten gelost. Eén gewonde werd meteen naar het ziekenhuis gebracht, de andere liep urenlang met een schotwond over straat.

Later op de avond meldde het andere slachtoffer zich, hij ligt in kritieke toestand op de intensive care. De politie heeft vijf mannen aangehouden. Onder de arrestanten zitten ook de twee gewonde personen, zo laat de politie zaterdagochtend weten.

- Advertisement -

Gerelateerd