Felle brand bij autobergingsbedrijf verwoest meerdere auto’s Weerestraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In de nacht van zaterdag op zondag zijn omstreeks 02:30 ongeveer 10 auto’s in vlammen opgegaan op het terrein van een bergingsbedrijf aan de Weerestraat. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en trof meerdere brandende voertuigen aan.

Vanwege de omvang van de brand werd de brandweerkazerne herbezet, dit totdat het incident afgehandeld was. Na lang bluswerk kon het sein “brand meester” om 03:10 worden gegeven. Uitgezocht zal worden hoe de brand heeft kunnen ontstaan bij het bergingsbedrijf.

- Advertisement -

Ondanks de inzet van de brandweer kon niet worden voorkomen dat zeker 7 voertuigen in zijn geheel afbrandde, zo liet de politie weten. Naar de oorzaak van de brand is een onderzoek ingesteld. Alle voertuigen bleken te zijn afgesleept volgens de politie, de eigenaren zullen worden ingelicht.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_3600 DSC_3598 DSC_3589

- Advertisement -

Gerelateerd