Gesprongen drinkwaterleiding zorgt voor ondergelopen straten en kelders Hoeker Maassluis

Date:

Share post:

Maassluis – De brandweer werd zondagochtend op pad gestuurd voor een waterlekkage aan de Hoeker in Maassluis. Daar bleek in het grasveld een drinkwaterleiding te zijn gesprongen en voor enorm veel overlast had gezorgd. Van een aantal woningen waren de kelders onder gelopen. In één van de woningen stond een oldtimer waar de eigenaar al zeven jaar mee bezig was geweest. De schade is groot aan het voertuig. Burgemeester Koos Karssen kwam zelf ter plaatse om de schade te bekijken.

De brandweer had een geruime tijd nodig om de garages leeg te pompen. Voor de bewoners is stichting Salvage in kennis gesteld. Het nabijgelegen gemeentehuis liep geen gevaar. Evides heeft de waterleiding afgesloten en zal zorgen voor reparatie. Door de lekkage hadden een grote aantal woningen geen druk op de leiding.

- Advertisement -

Foto’s : Patrick Kamper-Hazewindus

foto 1 foto 2 foto 3 foto 4

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd