Dode (56) na val van stuk staal op binnenvaartship Maasvlakteweg Maasvlakte

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij een ongeval op de terminal Euromax aan de Maasvlakteweg is zondagmiddag een 56-jarige man uit Leeuwarden om het leven gekomen. Door een nog onbekende oorzaak viel een stuk staal van een container boven op de stuurhut waar hij, zijn vrouw en een medewerker van de terminal aanwezig waren. Direct rukten de hulpdiensten met groot materieel uit om de slachtoffers eerste hulp te verlenen. Echter kwam voor de 56-jarige man alle hulp te laat hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Zijn 60-jarige vrouw en de 45-jarige man uit Ridderkerk werden naar het ziekenhuis gebracht. Zijn zijn beiden buiten levensgevaar. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend. Een kraanmachinist was vanaf de kade een zeeschip aan het laden en lossen, toen een stuk staal op de stuurhut viel van een naastgelegen binnenvaartschip. De inspectie SWZ zal onderzoek doen naar toedracht van het ongeval.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd