Schade bedrijfspand enorm na grote brand Gotzenhainsingel Bleiswijk

Date:

Share post:

Bleiswijk – Een dag later na de grote brand aan de Gotzenhainsingel is er niet meer over van het garagebedrijf. De eigenaar stond er nog steeds verbijsterd naar te kijken. Hij was net begonnen met het restaureren van het pand. De zoon had het van zijn vader overgenomen maar moest een aantal aanpassingen gaan doen in het pand om een TUV keurmerk te voldoen. Aangezien deze voorwaarden nog niet waren behaald blijkt nu een dag later dat de verzekering mogelijk niks dekt.

De man zal dus opnieuw moeten beginnen met het opbouwen van het bedrijf. De brandweer tast nog in het duister hoe de brand is ontstaan. Pas als dat onderzoek is afgerond mag de eigenaar de grond gaan ontruimen. In de loods stonden naast de materialen wat een gewone garage heeft ook een aantal voertuigen. Dit betrof onder andere een oldtimer, en een buggy.

- Advertisement -

Foto’s : Nieuws op Beeld

Zie ook : Grote uitslaande brand in garagebedrijf

IMG_0140k IMG_0142k

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd