37-jarige verdachte van dodelijke schietpartij blijkt overbuurman Van Heuven Goedhartstraat Schiedam

Date:

Share post:

Schiedam – De 37-jarige verdachte van de moord op de 26-jarige man uit Schiedam is een overbuurman. Dit volgens een bron van het Algemeen Dagblad. Het 26-jarige slachtoffer werd vorige week dinsdag neergeschoten in zijn woning aan de Van Heuven Goedhartstraat.

Diverse hulpdiensten probeerde de man te reanimeren. Dit mocht echter niet meer baten. De politie kon aan de hand van getuigenverklaring de volgende dag een 37-jarige man aanhouding. Wat de aanleiding is geweest van de schietpartij is nog onduidelijk. Dit zal worden uitgezocht door de politie.

De verdachte wordt binnenkort voorgeleid aan de rechter-commissaris.

- Advertisement -

Heeft u informatie over het schietincident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Misdaad Anoniem 0800-7000

Foto’s : Dylan Tolhuisen

IMG-20140211-WA0027 IMG-20140211-WA0029

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd