Pizzakoerier klapt op paal na ongeval Peitkreek Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een pizzakoerier is maandagavond gewond geraakt na een aanrijding met een auto op de Peitkreek in Rotterdam-IJsselmonde. De automobilist zag de bestuurder van de scooter over het hoofd waarna een aanrijding ontstond. De bestuurder van de scooter werd op straat geworpen en zijn scooter belandde tegen een lantaarnpaal. De schade aan de scooter was enorm. De bestuurder werd behandeld door het personeel van de ambulance.

Na stabilisatie ter plaatse is hij naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Daarbij hebben zij gesproken met een aantal getuigen.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0189 IMG_0191

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd