Schip met 100 ton gerst maakt slagzij Maashaven Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Het schip Canal Services 7, varend onder de Roemeense vlag, maakte maandagavond tien graden slagzij. Het schip is zo’n 60 meter lang en vervoerde 100 ton gerst, deze lading moest gelost worden bij het graanverwerkingsbedrijf Meneba.

Diverse hulpdiensten zijn aanwezig om het schip leeg te pompen. Een kraan van Meneba is bezig om de lading te lossen waardoor het schip langzamerhand recht trekt. Vier bemanningsleden waren aan boord van het ship, deze bleven ongedeerd.

- Advertisement -

De oorzaak is nog onduidelijk, er is in ieder geval geen aanvaring geweest.

Foto’s : Robin Veerman & Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

IMG_0164k
Foto : Jeffrey Jacobs
IMG_0165k
Foto : Jeffrey Jacobs
DSC_0039
Foto : Robin Veerman
DSC_0033
Foto : Robin Veerman
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd