Vreemde lucht in kelder blijkt benzinedampen Augustinusstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De hulpdiensten werden maandagmiddag iets voor drieën naar de Augustinusstraat gestuurd voor een mogelijke gaslekkage. Diverse bewoners roken een vreemde geur in het trappenhuis. De bewoners dachten aan gas waarna de brandweer werd gebeld.

Bij aankomst de brandweer werd er direct een onderzoek gehouden of de geur van een gaslekkage af kwam. In het trappenhuis roken de brandweerlieden inderdaad een vreemde geur die naar een van de kelderboxen leidde. Hier werd door de brandweer geen gas gemeten. De geur komt vermoedelijk van een bromfiets af die in de kelderruimte is gestart.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0025 DSC_0026 DSC_0027

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd