Drie woningen onbewoonbaar na brand in gasleiding Oudelandselaan Berkel en Rodenrijs

Date:

Share post:

Berkel en Rodenrijs – Moeder en kind zijn dinsdagmiddag uit een brandende woning gevlucht na een fikse woningbrand. De woning aan de Oudelandselaan stond volledig in de brand nadat de gasleiding in de brand stond. De brand zorgde voor veel rookontwikkeling die in de wijde omtrek zichtbaar was.

 

- Advertisement -

Hulpdiensten moesten twintig woningen ontruimen vanwege het brandgevaar en de rookontwikkeling. Deze bewoners zijn opgevangen in nabijgelegen verzorgingstehuis. De brandende gasleiding maakte het de brandweer moeilijk om te blussen. Eneco moest ter plaatse komen om de gasleiding afsluiten om zo de brand onder controle te krijgen. Totaal zijn drie woningen onbewoonbaar verklaard.

De oorzaak van de brand is nog onbekend. Zover bekend raakte er bij de brand niemand gewond.

- Advertisement -

Gerelateerd