Explosie in woning mogelijk poging tot zelfdoding Stadhouderslaan Ridderkerk

Date:

Share post:

Ridderkerk – De explosie die ontstond in een woning aan de Stadhouderslaan is vermoedelijk veroorzaakt door de bewoner, zo laat RTV Rijnmond dinsdagmiddag weten. Omstreeks 03:30 veroorzaakte een explosie in de woning een felle brand, hierbij raakte drie bewoners gewond.
Drie bewoners werden met onder andere brandwonden naar het ziekenhuis vervoerd, vijf andere bewoners konden ter plaatse worden behandeld nadat zij rook hadden ingeademd. De politie houdt er rekening mee dat de bewoner van het pand de gasexplosie zelf heeft veroorzaakt om een einde aan zijn leven te maken.

ZIE OOK : Drie gewonden na explosie en brand in flat Stadhouderslaan Ridderkerk [VIDEO]

Foto : Jeffrey Jacobs

- Advertisement -

 

Foto : Jeffrey Jacobs
Foto : Jeffrey Jacobs

 

- Advertisement -

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd