Overvaller overmeestert door oplettende burger Dordtse Voorstraat Dordrecht

dinsdag 18 februari 2014 13:44

Dordrecht – In de Dordtse Voorstraat is een overvaller er dinsdagmiddag op de vlucht geslagen met een kassalade, een oplettende burger die de overvaller zag rennen wist hem te overmeesteren in afwachting van de politie. Omstreeks 13:30 stapte de overvaller de winkel binnen en bedreigde het aanwezige personeel.

Omdat een greep in de kassa kennelijk niet voldoende was besloot de overvaller de hele kassa mee te nemen, een burger wist de verdachte te overmeesteren en hem in een houdgreep te nemen. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse om de verdachten aan te houden, de politie is een onderzoek gestart.

 

0 reacties

Overvaller overmeestert door oplettende burger Dordtse Voorstraat Dordrecht
Schrijver:

 

 

Dordrecht – In de Dordtse Voorstraat is een overvaller er dinsdagmiddag op de vlucht geslagen met een kassalade, een oplettende burger die de overvaller zag rennen wist hem te overmeesteren in afwachting van de politie. Omstreeks 13:30 stapte de overvaller de winkel binnen en bedreigde het aanwezige personeel.

Omdat een greep in de kassa kennelijk niet voldoende was besloot de overvaller de hele kassa mee te nemen, een burger wist de verdachte te overmeesteren en hem in een houdgreep te nemen. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse om de verdachten aan te houden, de politie is een onderzoek gestart.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!