Traumahelikopter vliegt uit voor kleine aanrijding Jonker Fransstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Dinsdagmiddag is een persoon gewond geraakt na een aanrijding op de Jonker Fransstraat, omdat de ernst van het letsel niet bekend was werd ook een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter naar het incident gestuurd. Echter bleek al snel dat de situatie meeviel waarop de traumahelikopter retour ging naar hun standplaats.

Het slachtoffer van de aanrijding is behandeld in de ambulance, over de verwondingen is niets bekend. Wat er precies is gebeurd kon ter plaatse niet blijken, mede hierom zal de politie een onderzoek instellen naar de aanrijding. Ten tijde van het ongeval is het tramverkeer kort gestremd geweest.

- Advertisement -

Foto : Joëy Heijstek

DSC_3603

- Advertisement -

Gerelateerd