Benzinedief rijdt tegen boom na achtervolging in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft maandagnacht twee 23-jarige mannen uit Schiedam aangehouden nadat zij zich schuldig hadden gemaakt aan tanken zonder betalen op de A12 in Bodegraven. Agenten kregen van de meldkamer een beschrijving van de auto door en gingen op onderzoek uit. Op de A12 zagen zij de Audi A3 met hoge snelheid richting Rotterdam rijden. Agenten startten hierop direct een achtervolging.

Eenmaal op de A20 verliet de bestuurder de A20 op de afrit Spaanse Polder. Kort daarna reed de bestuurder met geringe snelheid tegen een boom. Agenten konden één inzittende direct aanhouden. De ander kon na een korte achtervolging te voet eveneens worden aangehouden.

- Advertisement -

De bestuurder had slecht één maand zijn rijbewijs, hij blies op het ademanalyseapparaat 375 ug/l (0,8 promille). Het promillage voor een beginnend bestuurder mag niet meer bedragen dan 0,2 promille. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. De auto is in beslag genomen. Tegen beide mannen is eveneens proces-verbaal opgemaakt voor het tanken zonder betalen. Zij tankten voor een bedrag van 57 euro en reden weg zonder te betalen. In de nacht van zondag op maandag hadden zij voor een bedrag van 60 euro getankt en eveneens niet afgerekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Onwel in woning na melding vreemde lucht Essenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Essenburgstraat in Rotterdam is zondagmiddag iemand onwel geworden. Omdat niet bekend...

64 bekeuringen tijdens grootschalige verkeerscontrole Franselaan Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 11 april rond 15.00 uur heeft de politie op de Franselaan in Rotterdam een grootscheepse...

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding Galvanistraat Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft zondagmorgen een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding aan de Galvanistraat in Rotterdam. Agenten...

Explosie bij woning Kapelstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond rond 21.00 uur heeft er bij de deur van een portiekwoning in de Kapelstraat in...