Fikse brand in kelderbox Lambertusstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In een kelderbox aan de Lambertusstraat heeft woensdagmiddag een fikse brand gewoed. De brandweer was even na drie uur gealarmeerd voor een buitenbrand maar ter plaatse bleek de brand te woedde in een kelder. Hierop schaalde de brandweer op naar het sein ‘middelbrand’.

- Advertisement -

Om de hulpdiensten ruimte te geven tijdens het blussen van de brand werd de straat afgezet. Tijdens het blussen kwam er veel rook vrij, de rookontwikkeling nam echter vrij snel af. Rond kwart voor vier werd het sein ‘brandmeester’ gegeven en naastgelegen panden werden gecontroleerd op rook. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Foto’s : Davey Blom, 112krimpen.nl

DSC_0275 DSC_0278 DSC_0280

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd