Jongetje (9) overlijdt na aanrijding met lesvrachtwagen Rondweg Eindhoven

Date:

Share post:

Eindhoven – Bij een ongeluk op de Pastoriestraat is woensdagochtend omstreeks half negen een negen jarige jongen overleden. Het ongeval vond plaats op de hoek met de Slagerstraat.

De jongen zou volgens een woordvoerder van de politie met zijn fiets zijn overgestoken. De jongen zou per ongeluk de rondweg opgefietst zijn waardoor de vrachtwagenchauffeur in opleiding niet meer op tijd kon remmen voor de jongen. Zijn moeder en broertje waren getuige van het ernstige ongeval. Hulpdiensten die ter plaatse kwamen konden het slachtoffertje niet meer helpen. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

- Advertisement -

Rijschooldirecteur Marc Leeuw liet weten dat er grote verslagenheid heerst. Voor de betrokkenen is slachtofferhulp ingeschakeld. De politie zal nog een geruime tijd bezig zijn met het sporenonderzoek. Het jongetje is een leerling van Basisschool De Driestam in Eindhoven.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd