Jongetje (9) overlijdt na aanrijding met lesvrachtwagen Rondweg Eindhoven

Date:

Deel bericht:

Eindhoven – Bij een ongeluk op de Pastoriestraat is woensdagochtend omstreeks half negen een negen jarige jongen overleden. Het ongeval vond plaats op de hoek met de Slagerstraat.

De jongen zou volgens een woordvoerder van de politie met zijn fiets zijn overgestoken. De jongen zou per ongeluk de rondweg opgefietst zijn waardoor de vrachtwagenchauffeur in opleiding niet meer op tijd kon remmen voor de jongen. Zijn moeder en broertje waren getuige van het ernstige ongeval. Hulpdiensten die ter plaatse kwamen konden het slachtoffertje niet meer helpen. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

- Advertisement -

Rijschooldirecteur Marc Leeuw liet weten dat er grote verslagenheid heerst. Voor de betrokkenen is slachtofferhulp ingeschakeld. De politie zal nog een geruime tijd bezig zijn met het sporenonderzoek. Het jongetje is een leerling van Basisschool De Driestam in Eindhoven.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

NS zet treinen zaterdag drie minuten stil na recente mishandeling: “Het kan niet zo langer”

Landelijk - Op zaterdag 20 april zet de NS alle treinen om 22.30 uur drie minuten stil. Dit...

Celstraffen geëist tegen drugsbazen uit Schiedam en Capelle aan den IJssel

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft celstraffen van 10 jaar en 7 maanden geëist tegen twee 45-jarige mannen uit...

Politie houdt Vlaardinger aan na inval drugslab in Bleiswijk

Bleiswijk - In een garagebox in Bleiswijk aan de Overbuurtseweg is zaterdagmorgen een drugslab aangetroffen. Een 50-jarige Vlaardingen...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...