Man (33) aangehouden na aantreffen explosieven in woning Diepenbrockstraat Delft

woensdag 19 februari 2014 15:33

Delft – Woensdagmiddag heeft de politie een 33-jarige man aangehouden nadat zij explosieven hebben aangetroffen in zijn woning aan de Diepenbrockstraat. In de woning van de man werden meerdere explosieven aangetroffen, de Explosieven Opruimingsdienst is in de woning aanwezig om de explosieven veilig te stellen. Na het aantreffen van de explosieven zijn omliggende woningen ontruimd, wat de man van plan was met de explosieven is niet bekend.

Foto : @Haageneesch

diepenbrockstraat-delft

 

 

0 reacties

Man (33) aangehouden na aantreffen explosieven in woning Diepenbrockstraat Delft
Schrijver:

 

 

Delft – Woensdagmiddag heeft de politie een 33-jarige man aangehouden nadat zij explosieven hebben aangetroffen in zijn woning aan de Diepenbrockstraat. In de woning van de man werden meerdere explosieven aangetroffen, de Explosieven Opruimingsdienst is in de woning aanwezig om de explosieven veilig te stellen. Na het aantreffen van de explosieven zijn omliggende woningen ontruimd, wat de man van plan was met de explosieven is niet bekend.

Foto : @Haageneesch

diepenbrockstraat-delft

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!