Gewonde en portiek vol met rook na brandstichting Stellendamhof Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Woensdagavond omstreeks half twaalf heeft er in een portiek van de Stellendamhof een brand gewoed door brandstichting. In het portiek van het flatgebouw stond een stapel met kranten in de brand wat zorgde voor veel rookontwikkeling.

- Advertisement -

De melder van de brand ademde in het portiek te veel rook in en werd opgevangen door de hulpdiensten. Brandweerlieden hebben de stapel met kranten geblust waarna het portiek geventileerd kon worden. Omdat de grote hoeveelheid rook naar de woningen trok moest de brandweer snel ventileren.

De melder is door het ambulancepersoneel nagekeken, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis maar heeft wel last van zijn longen. Agenten zullen een onderzoek starten. De wijk Zuidwijk in Rotterdam-Zuid wordt de laatste weken geteisterd door (kleine) brandstichtingen.

Foto’s : Robin Veerman

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd