Twee gewonden na kop-staart aanrijding Abram van Rijckevorselweg Capelle a/d IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Bij een kop-staart aanrijding op de Abram van Rijckevorselweg zijn donderdagavond twee lichtgewonden gevallen. De bestuurder zat niet op te letten en knalde boven op zijn voorganger ter hoogte van de IJsselmondselaan. Omdat men dacht dat de verwondingen ernstig zouden zijn werd onder de brandweer en het Mobiel Medisch Team ter plaatse gevraagd. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het mee te vallen en werden er twee slachtoffers na stabilisatie zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De schade aan de voertuigen is groot. Deze zijn vermoedelijk beiden total-loss. Door het ongeval dat plaatsvond in de richting van Capelle-Centrum ontstond er enorme verkeersdrukte. De politie leidde het verkeer om richting de IJsseldijk. De weg was korte tijd dicht om een sporenonderzoek te laten verrichten.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

IMG_0299

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd