A15 Vaanweg deels afgesloten door felle autobrand

Date:

Share post:

Rotterdam – Een bestelbusje is zaterdagavond op de Vaanweg deels afgebrand na kortsluiting. De bestuurder kwam van de A15 af toen hij een brandgeur rook en vervolgens rook uit zijn auto zag komen. Bij de afslag van de Victor Hugoweg kwam het voertuig tot stilstand toen plots de vlammen ruim vier meter hoog uit de auto sloegen. 

Eenheden van de politie sloten het weggedeelte voor automobilisten af zodat zij geen gevaar liepen. De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat de brand zich uitbreidde naar de achterkant van het voertuig waar de eigenaar bedrijfsmateriaal in had staan. Omdat de auto total loss is wordt de auto geborgen door een berger.

- Advertisement -

De bestuurder, tevens de eigenaar van de auto, kon veilig en wel uit zijn auto komen.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0011 DSC_0013 DSC_0015 DSC_0022 DSC_0023

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd