Bestuurder zonder rijbewijs aangehouden na achtervolging Vaandrigstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Agenten hebben zaterdagavond na achtervolging een man kunnen arresteren die zonder rijbewijs reed. De politie kwam het voertuig tegen waarna de agenten er achter kwamen dat de bestuurder geen rijbewijs had, na een stopteken ging de bestuurder er vandoor richting de Rottekade. Na een achtervolging kon de verdachte op de Vaandrigstraat worden aangehouden. Tijdens de achtervolging heeft de bestuurder voor een korte tijd tegen de richting ingereden. De verdachte is overgebracht naar het bureau waar hij gehoord wordt.

Foto’s : Joey Heijstek

- Advertisement -

DSC_3727 DSC_3729 IMG_20140222_082205

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd