Een vurig pistoletje laat brandweer uitrukken Dotterlei Capelle a/d IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – De brandweer moest vrijdagavond uitrukken voor een mogelijk brand in een woning van een flat aan de Dotterlei in Capelle-Schenkel. Bij aankomst van de brandweer bleek er op de derde etage rook uit de meterkast te komen. Na een controle bij de onderburen werd het euvel al snel aangetroffen. Deze bewoners waren de stokbroodjes vergeten uit de oven te halen. Deze waren inmiddels zwart geblakerd en stonden te roken.

De rook van de pistoletjes trok via de meterkast door naar de bovenburen. De brandweer heeft woningen geventileerd en is vervolgens terug naar de kazerne gegaan. De bewoner heeft voor een andere maaltijd gezorgd.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0062 IMG_0063 IMG_0064 IMG_0066

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd