Grote brand verwoest woonhuis Schippershof Schipluiden

Date:

Share post:

Schipluiden – Zaterdagavond heeft er een hevige brand gewoed in een pand aan de Schippershof. Rond 9 uur kwam er een melding binnen bij de brandweer voor een melding van een gebouwbrand. Nadat de brandweer snel ter plaatse was bleek het te gaan om een fikse uitslaande brand in een woning.
De brandweer schaalde snel op naar middelbrand voor ondersteuning. De brand is lange tijd uitslaand geweest en dreigde over te slaan naar de omliggende woningen. Vanuit de woning waren verschillende harde knallen te horen en verschillende explosie’s te zien. De brandweer schaalde uiteindelijk op naar grote brand GRIP 1 waardoor vele hulpdiensten ter plaatse kwamen. Een van de buren vertelde dat in de woning een persoon een kaars had laten branden in de woning waarna hij/zij deze is vergeten uit te blazen. De brandweer is lange tijd bezig geweest om de brand uit te krijgen. De woning is compleet verwoest.

Foto’s : Wesley de Nas

- Advertisement -

IMG_1745 IMG_1768 IMG_1779 IMG_1786 IMG_1788

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd