Kind te water blijkt spelende kinderen Sweelincklaan Barendrecht

Date:

Share post:

 

Barendrecht – Zaterdagmiddag omstreeks kwart voor drie kregen de hulpdiensten een melding dat er aan de Sweelincklaan een kind in het water zou liggen. Om het slachtoffertje te redden reden er diverse voertuigen met spoed.

- Advertisement -

Bij aankomst van de hulpdiensten werd er gezocht naar het kind. Niet veel later werd er bekend dat er geen kind in nood was en de melding loos dus was. De melder had de situatie verkeerd ingeschat, een paar kinderen waren aan het spelen om een bootje. Hoe de melder er op is gekomen dat er een kind is nood was is onbekend.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0001 DSC_0003 DSC_0006

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd