Dronken bestuurder ramt auto en belandt in sloot Blaaksedijk Mijnsheerenland

Date:

Share post:

Mijnsheerenland – Een 47-jarige man uit Heinenoord is zondagavond aangehouden nadat hij dronken een ongeval veroorzaakte. Het ongeval gebeurde omstreeks kwart voor elf op de Blaaksedijk waar de dronken man een geparkeerde auto ramde en zelf in de sloot terecht kwam. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder de brandweer om de man te bevrijden.

De brandweer bleek bij aankomst niet noodzakelijk. Agenten lieten de 47-jarige man een blaastest afleggen waaruit 785 ug/l uit kwam. Dat is ruim driemaal de voor hem toegestane hoeveelheid. De man is aangehouden en zijn rijbewijs is ingevorderd.

- Advertisement -

Niemand raakte bij het ongeval gewond.

image (1) image (2) imagefoto image (3)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd