woensdag, juli 6, 2022
12.5 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Twee mannen overvallen bloemenkiosk Hofzichtlaan Voorburg

- advertentie -

Voorburg – De politie heeft zondagmiddag  een 26-jarige en 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden.  De twee verdachten uit Den Haag overvielen de verkoopster van een bloemenkiosk op de Hofzichtlaan met een wapen. Onder bedreiging van een slagvoorwerp werd aangeefster gedwongen de kassa te openen. Een van de daders nam daar papiergeld uit. De ander nam andere goederen weg. Doordat diverse politie-eenheden direct ter plaatse waren, konden de twee verdachten, op de Reigersbergenweg te Den Haag (Mariahoeve) worden aangehouden.

Bij de aanhouding werd het geld en de andere gestolen goederen bij de verdachten aangetroffen. Eerder werd bij Omroep West vermeld dat een 14 jarige Haagse jongen bij de overval betrokken was. Dit blijkt na een verklaring van de politie niet te kloppen. De jongen had niets met de overval te maken. Heeft u informatie met betrekking tot de overval? Bel 0900-8844 of anoniem 0800-7000. ^OM


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -