Twee mannen overvallen bloemenkiosk Hofzichtlaan Voorburg

Date:

Deel bericht:

Voorburg – De politie heeft zondagmiddag  een 26-jarige en 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden.  De twee verdachten uit Den Haag overvielen de verkoopster van een bloemenkiosk op de Hofzichtlaan met een wapen. Onder bedreiging van een slagvoorwerp werd aangeefster gedwongen de kassa te openen. Een van de daders nam daar papiergeld uit. De ander nam andere goederen weg. Doordat diverse politie-eenheden direct ter plaatse waren, konden de twee verdachten, op de Reigersbergenweg te Den Haag (Mariahoeve) worden aangehouden.

Bij de aanhouding werd het geld en de andere gestolen goederen bij de verdachten aangetroffen. Eerder werd bij Omroep West vermeld dat een 14 jarige Haagse jongen bij de overval betrokken was. Dit blijkt na een verklaring van de politie niet te kloppen. De jongen had niets met de overval te maken. Heeft u informatie met betrekking tot de overval? Bel 0900-8844 of anoniem 0800-7000. ^OM

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Overleden Hagenaar aangetroffen na vermeende schietpartij in Voorburg

Voorburg – Donderdag 21 maart is een 19-jarige Hagenaar overleden aangetroffen in een woning aan de Van Barbansonstraat...

Vijf aanhoudingen na steekpartij in Voorburg

Voorburg - De politie heeft zondagavond 12 november vijf aanhoudingen verricht na een steekincident bij een tramhalte. Twee...

Agenten gewond bij aanhouding minderjarige tiener in Voorburg

Voorburg - De politie is op zoek naar getuigen, nadat twee agenten gewond raakten bij een aanhouding van...

Vuurwerkbom richt ravage aan in Voorbug

Voorburg - In de vroege ochtend van dinsdag 6 december heeft een vuurwerkbom een ravage aangericht in Voorburg....