Felle brand verwoest woning Arendstraat Vlaardingen

Date:

Share post:

Vlaardingen – Zondagochtend omstreeks kwart over zeven werd de brandweer gealarmeerd voor een brand aan de Arendstraat. Bij aankomst van de brandweer was er een felle rookontwikkeling te zien waarop er direct middelbrand werd gemaakt. Omdat men niet zeker wist of er mogelijk nog bewoners in het pand aanwezig waren werd er een ambulance ter plaatse gevraagd. De brandweer ging de woning binnen en wist de brand te lokaliseren.

De brand was mogelijk in één van de slaapkamers door onbekende oorzaak begonnen. Zij konden niet voorkomen dat een groot deel van de bovenverdiepingen zwaar beschadigd raakten. De brandweer had de brand uiteindelijk snel onder controle en ventileerde de woning daarna. De eigenaren van het pand zijn in kennis gesteld. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

- Advertisement -

Foto’s : Wesley de Nas

IMG_1795 IMG_1821 IMG_1824 IMG_1833 IMG_1838 IMG_1846

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd