Slachtoffertje van val 2 hoog weer thuis Bruinissestraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Het jongetje wat zondagochtend twee hoog naar beneden viel is weer thuis. Vele hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse om het slachtoffertje te verzorgen. Een van de ouders nam het kind uit schrik mee naar boven waar het alarmnummer werd gebeld.

Het personeel van de traumahelikopter en het ambulancepersoneel hebben het slachtoffertje nagekeken maar deze bleek niks te mankeren. Dit kwam doordat de ondergrond waar het jongetje op viel erg nat was en als het ware 7 centimeter mee veerde. Uit voorzorg nam het ambulancepersoneel het jongetje mee naar het ziekenhuis, sinds vanavond is hij weer thuis en maakt het goed.

- Advertisement -

De oorzaak waardoor het jongetje kon vallen bleek een kapotte raamboom.

Foto’s : Robin Veerman

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd