Man (37) overleden na liquidatie op eigen oprit Groenendries Huijbergen

Date:

Share post:

Huijbergen – Een 37-jarige man is zaterdagavond om het leven gekomen nadat hij op zijn eigen oprit werd neergeschoten aan het Groenendriesen. De man werd in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis overgebracht. De politie maakte zondag bekend dat hij later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen is overleden. De politie startte direct een groot sporenonderzoek in – en om  de woning. Bij sectie op het lichaam bleek dat de man door schoten om het leven is gekomen.

Volgens Omroep Brabant is er gezocht naar twee mannen die in een auto op de vlucht waren geslagen. De politie kon dat echter niet bevestigen. Een Team Grootschalig Onderzoek doet als sinds gisterenavond onderzoek op de plek waar het is gebeurd. Daarbij zijn onder andere getuigen gehoord. Een motief voor de schietpartij is nog niet bekend.

- Advertisement -

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd