Man krijgt forse boete voor beledigen Handhavers Capelle a/d IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Handhaving Capelle aan den IJssel hielden afgelopen donderdagnacht op de ‘s-Gravenweg een dronken man aan. De medewerkers kwamen de man tegen en wilden hem in eerste instantie de mogelijkheid bieden om lekker naar huis te gaan. De man vervolgde zijn weg maar sprong opeens voor de auto van één van de medewerkers. De man beledigde vervolgens de handhavers op een grove manier en was zichtbaar dronken.

Toen de man zich niet kon legitimeren was de maat vol en werd hij aangehouden voor belediging van een ambtenaar in functie, het niet tonen van een identiteitsbewijs op vordering en openbare dronkenschap. Agenten brachten de man naar het bureau waar hij zijn roes mocht uitslapen. De officier van justitie gaf de man een schikking van 460 euro voor belediging en openbaren dronkenschap. Na de nacht in de cel werd hij weer op vrije voeten gesteld.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd