Meisje (10) de Gorzen Ridderkerk blijkt geen vermissing

Date:

Deel bericht:

Ridderkerk – De politie kreeg zondagmiddag omstreeks drie uur de melding van een passant met goede bedoelingen dat een meisje van ongeveer 10 jaar oud mogelijk onder dwang mee zou moeten met een licht getinte man. Het incident zou gezien zijn bij recratiespark de Gorzen. De politie nam de melding serieus en startte een zoekactie naar het mogelijk vermiste meisje. Tevens werd er een Burgernet bericht verspreid om de omgeving in kennis te stellen. Tien eenheden van de politie ging op zoek naar het mogelijk vermiste meisje met  de man. Daarbij werd onder andere gebruik gemaakt van de politiehelikopter.

Bij het zoeken concludeerde de politie dat er geen sprake was van een vermissing of een ander misdrijf. Ook hebben er geen ouders gebeld dat hun dochter vermist zou zijn. Een andere passant verklaarde aan de politie het meisje met de man ook gezien te hebben en dat er geen sprake was van dwang. Agenten hebben de melding serieus genomen omdat het aannemelijk zou kunnen zijn dat het meisje inderdaad onder dwang mee moest. De burger die de melding maakte heeft dan ook correct gehandeld door de politie in kennis te stellen. De politie neemt meldingen van vermissingen altijd serieus op. Gelukkig bleek dit het geval dat er niets aan de hand bleek. De politie blijft burgers oproepen om melding te maken van verdachte situaties of personen.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

spot_img

Gerelateerd

Snelweg A16 richting Dordrecht deels dicht na ongeval vrachtwagen en personenauto

Ridderkerk - Op de A16 richting Dordrecht heeft vlak na het knooppunt Ridderkerk een ongeval plaatsgevonden. Een vrachtwagen...

Agent lost waarschuwingsschot tijdens staande houding Populierenlaan Ridderkerk

Ridderkerk - De politie heeft woensdagmorgen een waarschuwingsschot gelost op de Populierenlaan in Ridderkerk. De agent wilde een...

76-jarige vrouw overleden na aanrijding met vrachtwagen Westmolendijk Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagmiddag 24 januari rond 14.30 uur is een 76-jarige vrouw bij een ongeluk op de Westmolendijk...

Verdachten van explosie Buffelstraat Rotterdam langer vast

Rotterdam - Het voorarrest van 14-jarige jongen en 21-jarige man uit Ridderkerk die ervan worden verdacht een explosief...