Gewonde na eenzijdig ongeval Bosdreef Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Op de Bosdreef is maandagavond een bestuurder gewond geraakt na een eenzijdig ongeval. Het busje kantelde door een nog onbekend reden op zijn zij. Omdat de bestuurder mogelijk bekneld zat werd de brandweer gealarmeerd.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de bestuurder niet bekneld te zitten, echter hing hij nog in de gordels. Nadat de brandweer de man had omgekeerd kon het ambulancepersoneel de man verzorgen, hij is naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling. De politie onderzoekt het ongeval. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken.

- Advertisement -

Video : Wendy van Viegen

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_0131k IMG_0133k IMG_0135k

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd