Bestuurder gestolen auto vlucht Kralingse Bos in na korte achtervolging [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Maandagavond heeft de politie een korte achtervolging gehouden die eindigde in het Kralingse Bos op de Prinses Beatrixlaan. De bestuurder is te voet gevlucht het Kralingse Bos in. Agenten zagen de man rijden in het voertuig en vertrouwden dit niet. Toen de agenten gekeerd waren was het voertuig al bijna nergens meer te bekennen.Media toevoegen

In een bocht ging het mis en raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt nadat er een band lek raakte. De man  sloeg op de vlucht. Agenten wisten de man niet meer te traceren. De auto bleek eerder gestolen te zijn in Rotterdam-Zuid. De eigenaar van het voertuig is in kennis gesteld

- Advertisement -

Video : Wendy van Viegen

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0137k IMG_0138k IMG_0140k IMG_0142k IMG_0143k

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd