Gewonde na aanrijding Terbregseweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij een ongeval op de Terbregseweg is maandagochtend een gewonde gevallen. Twee voertuigen kwamen elkaar op het verkeerde moment tegen waardoor er een aanrijding ontstond. Omdat de voertuigen diverse vloeistoffen lekten is de brandweer ter plaatse gekomen.

Deze heeft grind over de vlekken heen gelegd zodat de vloeistoffen geabsorbeerd konden worden. Één slachtoffer is voor controle naar het ziekenhuis overgebracht. De verwondingen van het slachtoffer is niet bekend. Doordat het ongeluk rond de ochtendspits plaatsvond ontstond er een flinke verkeersdrukte. De oorzaak is nog niet bekend, vermoedelijk heeft één van de bestuurders het rode verkeerslicht over het hoofd gezien.

- Advertisement -

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_0071

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd