54-jarige man gewond na ongeval met chemische stof Oude Maasweg Botlek
via

 

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...

Botlek Rotterdam – Een 54-jarige man is dinsdagmiddag gewond geraakt nadat hij bij het bedrijf Cotac aan de Oude Maasweg vijf liter Ethyleen Dichloride over zich heen kreeg. Het ongeval gebeurde toen de man bezig was om een container te reinigen.

Zowel de brandweer als de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse om de het slachtoffer te behandelen. Voordat de hulpdiensten arriveerde verleende omstanders eerste hulp. De 54-jarige man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

 

54-jarige man gewond na ongeval met chemische stof Oude Maasweg Botlek
Schrijver:

 

 

Botlek Rotterdam – Een 54-jarige man is dinsdagmiddag gewond geraakt nadat hij bij het bedrijf Cotac aan de Oude Maasweg vijf liter Ethyleen Dichloride over zich heen kreeg. Het ongeval gebeurde toen de man bezig was om een container te reinigen.

Zowel de brandweer als de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse om de het slachtoffer te behandelen. Voordat de hulpdiensten arriveerde verleende omstanders eerste hulp. De 54-jarige man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...