Felle brand in combiketel van woning Bergsingel Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De brandweer rukte dinsdagavond uit voor een brand in een woning aan de Bergsingel. Ter plaatse bleek het te gaan om een brand in een Combi-ketel. Deze was moeilijk te blussen omdat er continu een gasaanvoer aanwezig was. Voordat de brandweer het vuur kon doven moest de aanvoer van gas gestopt worden. Nadat dit was gebeurd was de brand snel onder controle. De brandweer heeft het pand na de brand nog geventileerd.

Tot zover bekend hoefde er niemand ontruimd te worden. Wel is er een ambulance ter plaatse geweest. Het is niet bekend of deze ook daadwerkelijk iemand heeft behandeld.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0177k IMG_0179k IMG_0183k

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd