Flink ongeval tussen twee voertuigen en vrachtwagen N209 Benthuizen

Date:

Share post:

Benthuizen – Bij een ongeval tussen twee personenvoertuigen en een vrachtwagen op de N209 zijn drie gewonden gevallen. Een automobilist kwam op de verkeerde weghelft terecht omdat deze mogelijk op een pechgeval aan de andere kant zat te letten. De bestuurder kwam daardoor tegen de vrachtwagen aan waardoor de vrachtwagen een lekke band opliep. De vrachtwagen kwam daardoor in de sloot terecht. De auto die met pech stond werd eveneens geraakt.

Voor verschillende gewonden kwam een ambulance ter plaatse. Ook de brandweer werd ter plaatse gevraagd voor een mogelijke beknelling. Dit bleek niet het geval, wel heeft de brandweer hand- en spandiensten verleend aan het ambulancepersoneel. De weg was tijdens het ongeval geruime tijd afgesloten voor al het verkeer. Pas toen alles was geborgen kon de weg weer worden vrijgegeven.

- Advertisement -

Foto’s : PBA Zoetermeer

DSC01821 DSC01826 DSC01830

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd