Man verzet zich hevig bij aanhouding na beledigen handhavers Stadsplein Capelle aan den IJssel [VIDEO]

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Handhaving hebben dinsdagavond een man aangehouden nadat hij hen beledigd had. De handhavers waren op zoek naar drie personen toen een man vanaf het terras een belediging wierp richting één van de Handhavers. De handhaver wilde het gesprek aangaan met de jongeman. Deze ging echter compleet door het lint en verzette zich hevig bij zijn aanhouding voor belediging. De handhavers hadden inmiddels de hulp ingeschakeld van de politie. Ondertussen wisten de handhavers de jongeman onder controle te krijgen.

Agenten die ter plaatse kwamen namen de man vervolgens mee naar het bureau. Hem zal belediging van een ambtenaar in functie worden toegezegd. Ook zal hij aangeklaagd worden voor het letsel wat hij heeft toegebracht bij één van de medewerkers. De man zal in ieder geval een nachtje moeten brommen en worden voorgeleid aan de officier van justitie. Op het beledigen van een Ambtenaar in functie staan flinke geldboetes.

- Advertisement -

aanhouding verdachte

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd