Vrachtwagen belandt in sloot na ongeval met twee auto’s N209 Zoetermeer

Date:

Share post:

Zoetermeer – Op de N209 heeft dinsdagavond tussen Zoetermeer en Benthuizen een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een personenauto kwam door een onbekende reden op de verkeerde weghelft terecht waardoor een vrachtwagen de auto ramde, de vrachtwagen kreeg een lekke band waardoor deze weer tegen een andere personenauto aanreed, uiteindelijk kwam de vrachtwagen in de sloot terecht.

Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse, omdat er mogelijk personen bekneld zaten reed de brandweer mee naar het incident. Ter plaatse bleek dat niemand bekneld zat in een voertuig. Het ambulancepersoneel heeft twee slachtoffers behandeld waarvan een naar het ziekenhuis moest. De brandweer heeft wat hand en spandiensten verleend aan het ambulancepersoneel.

- Advertisement -

De N209 is tijdens het ongeval geheel afgesloten geweest wat voor de nodige overlast zorgde. De VerkeersOngevallen Analyse (VOA) van de politie is een onderzoek gestart.

Foto’s : pbazoetermeer.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd