Fietser en scooter botsen op elkaar Bredeweg Haastrecht

Date:

Share post:

Haastrecht – Woensdag rond het middaguur zijn op de Bredeweg ter hoogte van het zwembad ‘De Loete’ een fietser en een scooter op elkaar gebotst. De scooterrijder raakte bij het ongeval gewond en moest verzorgd worden door het ambulancepersoneel.

Omdat na verhoor van betrokkenen en een getuige niet duidelijk was wat er nou precies is gebeurd werd de VerkeersOngevallen Analyse (VOA) ter plaatse gevraagd. Deze hebben een onderzoek gehouden naar de toedracht van de aanrijding. De fietser raakte bij het ongeval niet gewond en werd na verhoor van de politie opgehaald door een bekende.

- Advertisement -

Foto’s : Marco van Bemmel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd