Fietser en scooter botsen op elkaar Bredeweg Haastrecht

woensdag 26 februari 2014 18:33

Haastrecht – Woensdag rond het middaguur zijn op de Bredeweg ter hoogte van het zwembad ‘De Loete’ een fietser en een scooter op elkaar gebotst. De scooterrijder raakte bij het ongeval gewond en moest verzorgd worden door het ambulancepersoneel.

Omdat na verhoor van betrokkenen en een getuige niet duidelijk was wat er nou precies is gebeurd werd de VerkeersOngevallen Analyse (VOA) ter plaatse gevraagd. Deze hebben een onderzoek gehouden naar de toedracht van de aanrijding. De fietser raakte bij het ongeval niet gewond en werd na verhoor van de politie opgehaald door een bekende.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietser en scooter botsen op elkaar Bredeweg Haastrecht
Schrijver:

 

 

Haastrecht – Woensdag rond het middaguur zijn op de Bredeweg ter hoogte van het zwembad ‘De Loete’ een fietser en een scooter op elkaar gebotst. De scooterrijder raakte bij het ongeval gewond en moest verzorgd worden door het ambulancepersoneel.

Omdat na verhoor van betrokkenen en een getuige niet duidelijk was wat er nou precies is gebeurd werd de VerkeersOngevallen Analyse (VOA) ter plaatse gevraagd. Deze hebben een onderzoek gehouden naar de toedracht van de aanrijding. De fietser raakte bij het ongeval niet gewond en werd na verhoor van de politie opgehaald door een bekende.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!