Kind op de fiets aangereden tijdens het oversteken Schalker-Akker Barendrecht

Date:

Share post:

Barendrecht – Een kind op de fiets is woensdagmiddag op de Schalker-Akker aangereden door een automobiliste. Het kind wilde van de Erkens-Akker op de fiets oversteken toen hij werd geschept. Het slachtoffertje werd tegenover de aanrijding in een woonhuis opgevangen.

Het ambulancepersoneel heeft de jongen nagekeken en behandeld. Omdat hij klaagt over erge misselijkheid is hij naar het ziekenhuis vervoerd voor controle. Voor de troost heeft het jongetje zogenaamde trauma-beer gekregen. De bestuurster was erg geschrokken en kon na een verklaring haar weg vervolgen.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0004DSC_0004 - Copy

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd