Man (20) wordt zwaar bestraft voor misdraging bij aanhouding Stadsplein Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – De 20-jarige inwoner uit Capelle aan den IJssel die zich hevig verzette bij zijn aanhouding is inmiddels weer op vrije voeten. De man moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden waarom hij zo tekeer ging. Tegen de verdachte wordt grove belediging, en hevig verzet met letsel tot gevolg bij een aanhouding ten laste gelegd. De man heeft vanmiddag het bureau verlaten. Het is niet bekend wanneer hij voor moet komen.

De man heeft van de burgemeester in ieder geval een tijdelijk lokaal gebiedsverbod van tien dagen voor de omgeving van het Stadsplein mee naar huis gekregen. Ook krijgt hij nog een gebiedsverbod voor de horecagelegenheid waar hij zich heeft misdragen. Dit zal gebeuren in overleg met de horecaondernemer. Geweld tegen hulpverleners wordt niet getolereerd de officier van justitie zal zijn verdere strafmaat beslissen.

- Advertisement -

Zie ook : Man gaat door het lint bij aanhouding na belediging tegen Handhaving

aanhouding stadsplein

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd